Kod: Zaznacz cały
[b]1. Imię:[/b]
[b]2. Płeć:[/b]
[b]3. Wiek:[/b] szczeniak/ dorosły
[b]4. Wybrana ranga:[/b] szczeniak/ adept/ zwykły wilk/ niewolnik
[b]5. Wygląd:[/b]
[b]6. Osobowość:[/b]
[b]7. Dlaczego chcesz należeć do klanu Cienia?:[/b]
[b]8. *Historia:[/b]
[b] Zapoznałem się z Przestrogą dla nowych.[/b]
Uwaga! Dorosłe wilki (w celu przyłączenia do klanu i przejścia Ceremonii Krwi) oraz szczenięta (w celu przyłączenia do klanu) muszą odbyć spotkanie z alfami klanu lub Wilkami Apokalipsy w razie nieobecności tych pierwszych.
Każda postać pochodząca spoza klanu musi zostać do niego przyjęta fabularnie, a każdy dorosły wilk powinien mieć za sobą Ceremonię.
Ad.3 Jeżeli zapis będzie niechlujny, uzupełniony pojedynczymi słowami i wypełniony błędami ortograficznymi, automatycznie dorosłemu wilkowi przydzielany jest niewolnik.
Ad.8 Historia natomiast jest punktem opcjonalnym, nie trzeba jej uzupełniać.
Kreon pisze: Jednocześnie bardzo proszę aby jednak dawać chociaż kilka słów nt. postaci podczas zapisu. Mogą być i w KP, nie mam z tym problemu, ale niestety taki dopisek nie pomaga jeśli KP w momencie zapisywania postaci nie istnieje albo istnieje, ale bez szczegółów, które ponoć mają tam być (przede wszystkim charakter, ale historia też mile widziana, nawet jeśli tylko w kilku słowach). Wyjątek stanowią oczywiście szczenięta lub ew. osoby, które jeszcze nie zdążyły się przenieść z poprzedniego forum.
Ponieważ osoby które na start dołączają do KC z założenia off-fabularnie powinny być już po fabule z Alfą, chciałbym chociaż wiedzieć kogo moja postać offscreenowo przyjmuje, a o takie rzeczy jak poglądy czy historia Kreon na pewno by wypytał ;)