!!! Pomoc dla Senny !!!
Administracja
• Sulfur, Adirael, Aurora
Wydarzenia
• Walentynki
• Zadania kwartalne
• Sulfur, Adirael, Aurora
Wydarzenia
• Walentynki
• Zadania kwartalne
![]() |
12°C | Tęcza Zupełnie niespodziewanie nad Wilczą Krainą zawisła wspaniała, kolorowa tęcza. Swój początek miała gdzieś na terenach Klanu Natury, a kończyła się w wysokich górach. Niemal wszyscy w krainie, jeżeli tylko spojrzeli w niebo, mogli ją dostrzec. Czy był to niesamowity omen młodej wiosny? |
Pytania
- Mistrz Gry
- Tárahai
- Zwierzar
Dzikość
- Rodzice: Laahai & Varjo
- Ciąża: Tak
- Siła: 40 (10+30)
- Zręczność: 55 (25+30)
- Czujność: 45 (15+30)
- Wiedza: 0
- Życie: 100
- Energia: 100
- Punkty Doświadczenia: 77
Pytania
Czy zwierzar po zamianie w inne zwierzę jest w stanie się porozumieć z innym wilkiem? W sumie chyba mówi dalej "w wilczym"?
Administratorzy
Administratorzy
![]() | ![]() The sweetest way to start the day |
WYGLĄD | najpiękniejszy na świecie |
SZCZEGÓŁY | zapierające dech w piersiach oczęta na nieprzeciętnie uroczej twarzyczce |
ZAPACH | dużo ziółek na uspokojenie i ciepłe mleko |
RODZINA | jest tata i mama co o mnie dba (Varjo x Laahaí) i słodkie kuleczki — takie jak ja! (Lakańa, Zenfel) |
KARIERA | Szczeniak —> Adept |
moce ![]() | ekwipunek ![]() |
![]() Adventure comes in strangest forms • zastrzeżone • | ![]() |
- Aurora
- Manifest
Duch Wiatru
- Ciąża: Nie
- Siła: 55 (15 + 40)
- Zręczność: 60 (20 + 40)
- Czujność: 55 (15 + 40)
- Punkty Doświadczenia: 1003
- Tytuł: Zasłużony KW
- Thelxinoe
- Lunar

- Siła: 45 (25+20)
- Zręczność: 30 (10+20)
- Czujność: 15
- Życie: 96 — 13.02
- Punkty Doświadczenia: 23
- Dantalion
- Inkwizytor

- Rodzice: Mavi Alov x Neffrea.
- Siła: 55 (25+30)
- Zręczność: 40 (10+30)
- Czujność: 10
- Wiedza: 30
- Punkty Doświadczenia: 111
- Profesje: Wojownik [1]
Pytania
Kurde... dobre pytanie, bo chociażby radioaktywny szlam też jest na cmentarzu.
Powinien być od tego ogólny cmentarz.
Podpinam się.
Powinien być od tego ogólny cmentarz.
Podpinam się.
I believe in the wonder.
I believe this new life do can.
⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘

SZTYLET: CZARNA OTCHŁAŃ | KARTA POSTACI — DANTALION

Like a God that I'm under. There's a drugs running through my veigns.
⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘
Do I stress you out? Can I help you out? Does it turn you on when I turn you 'round?
Can we make a scene... [Aguara]
MUTACJE JAKO INKWIZYTOR:
Fabularna — jeszcze nie wybrana..
PANCERNY
UZBROJONY
- Aurora
- Manifest
Duch Wiatru
Pytania
Jest temat z cmentarzyskiem na WT, a po zmianie surowców (Blizna mówi, że na początku przyszłego tygodnia) tego już nie będzie.Thelxinoe pisze: Czy w związku z tym, że cmentarze znajdują się teraz na terenach klanów, szkarłat podziemi jest obecnie nieosiągalny?
Administratorzy
- .::
::.
WyglądSkilleItemyOdznaczeniaInne
- Thelxinoe
- Lunar

- Siła: 45 (25+20)
- Zręczność: 30 (10+20)
- Czujność: 15
- Życie: 96 — 13.02
- Punkty Doświadczenia: 23
- Agares
- Samotnik

- Rodzice: Chantarelle x Asmodeus
- Ciąża: Nie dotyczy
- Siła: 25 (15+10)
- Zręczność: 20 (10+10)
- Czujność: 20 (10+10)
- Wiedza: 15
- Punkty Doświadczenia: 61
Pytania
Jak rozumiem z nowego opisu składnika samotników, Skarbu Włóczykija już nie trzeba ganiać po dwóch tematach ale robi się go standardowo jak inne, pół godziny w jednej lokacji?
Agares
ᓚᘏᗢ POSIADANE ᓚᘏᗢ | KARTA POSTACI ⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘ˎˊ˗ ·˖✶ ☽ ☼ ☾ ✶˖· ˗ˏˋ⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘
⊹₊┈ㆍ┈ㆍ┈ㆍ✿ㆍ┈ㆍ┈ㆍ┈₊⊹⊹₊┈ㆍ┈ㆍ┈ㆍ✿ㆍ┈ㆍ┈ㆍ┈₊⊹

✧˖°── .✦────☼༺☆༻☾────✦.── °˖✧
ᓚᘏᗢ POSIADANE ᓚᘏᗢ | KARTA POSTACI ⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘ˎˊ˗ ·˖✶ ☽ ☼ ☾ ✶˖· ˗ˏˋ⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘
⊹₊┈ㆍ┈ㆍ┈ㆍ✿ㆍ┈ㆍ┈ㆍ┈₊⊹⊹₊┈ㆍ┈ㆍ┈ㆍ✿ㆍ┈ㆍ┈ㆍ┈₊⊹

✧˖°── .✦────☼༺☆༻☾────✦.── °˖✧
- Adirael
- Mistrz
Klan Potępienia
- Rodzice: Vetralh, Prasheila
- Siła: 57 (57)
- Zręczność: 10 (10)
- Czujność: 20 (20)
- Życie: 100 [18.03]
- Energia: 100 [18.03]
- Punkty Doświadczenia: 21
- Przydomek: Aran
Pytania
Tak jest. Nie trzeba już wędrować między tematami.Agares pisze: Jak rozumiem z nowego opisu składnika samotników, Skarbu Włóczykija już nie trzeba ganiać po dwóch tematach ale robi się go standardowo jak inne, pół godziny w jednej lokacji?
Przedstawia się i jest w porcie znany jako Dorado. Jego dzieci to Antonio (Anatael), Casander (Casael), Luis (Lunael) i Ria (Rhaenys) oraz Ankone, Adriel i Loghain. Dorado jest właścicielem restauracji „Rybi Ogon” we Wschodniej Dzielnicy Portu klanu Potępienia. Tam też mieszka i ma partnerkę — rzemieślniczkę Elbae.
Wygląd: [czerwona arafata na szyi, trzy kolczyki w prawym uchu]
Ekwipunek: [link]
Zdobyte PD: [link]
Avatar: https://i.ibb.co/ByhwZ5Q/adiraelport3.png
♜ KARTA POSTACI ♜
Wygląd: [czerwona arafata na szyi, trzy kolczyki w prawym uchu]
Ekwipunek: [link]
Zdobyte PD: [link]
Avatar: https://i.ibb.co/ByhwZ5Q/adiraelport3.png
♜ KARTA POSTACI ♜
- Kalahtem
- Inkwizytor

- Rodzice: Żyleta & Kreon
- Siła: 40 (20+20)
- Zręczność: 50 (20+20+10)
- Czujność: 25 (5+20)
- Wiedza: 5
- Punkty Doświadczenia: 217
Pytania
Administratorzy
Mam pytanie odnoście Ścieżki Terroru, a konkretnie rangi Heroda/Psychozy. Niżej wkleję opis mocy, o którą chcę zapytać:
2. Rany zadane Bólem Piekielnym nie ulegają pasywnej regeneracji tylko u ofiary czy u Heroda/Psychozy też?
+3. Jeśli odpowiedź na pytanie drugie będzie, że tylko u ofiary to jak się ma pasywne leczenie u Heroda/Psychozy w stosunku do przywracanych z automatu PŻ ofierze w myśl działania mocy (nie wiem czy zrozumiale to opisuję, przepraszam z góry xD)?
Mam pytanie odnoście Ścieżki Terroru, a konkretnie rangi Heroda/Psychozy. Niżej wkleję opis mocy, o którą chcę zapytać:
1. Obrażenia zadane Bólem Piekielnym liczy się w skali 3:1, a jak wygląda opisane leczenie? Jeśli ofiara Heroda/Psychozy uleczy się o zabrane 30PŻ to Herodowi/Psychozie też leczy się 30PŻ czy już 90, tak jak sobie odebrał? Analogicznie — jeśli uleczy sobie mniej, np. 20PŻ to Herodowi leczy też 20 czy 60?● Ból Piekielny — wilk rani siebie ceremonialnym sztyletem za X PŻ i zadaje wybranej ofierze obrażenia równe 1/3X PŻ. Rany na ciele ofiary pojawiają się w tym samym miejscu, co u heroda/psychozy. Jeżeli jedna z tych ran zostanie wyleczona, druga rana także ulega wyleczeniu. Za każde odjęte w ten sposób swoje 10 PŻ, herod/psychoza otrzymuje +5 siły. Herod/psychoza może zranić sam siebie bez konieczności ranienia ofiary. Bonus z ubytku życia utrzymuje się przez tydzień. Rany zadane Bólem Piekielnym nie ulegają pasywnej regeneracji.
2. Rany zadane Bólem Piekielnym nie ulegają pasywnej regeneracji tylko u ofiary czy u Heroda/Psychozy też?
+3. Jeśli odpowiedź na pytanie drugie będzie, że tylko u ofiary to jak się ma pasywne leczenie u Heroda/Psychozy w stosunku do przywracanych z automatu PŻ ofierze w myśl działania mocy (nie wiem czy zrozumiale to opisuję, przepraszam z góry xD)?

"𝔑𝔢𝔴𝔰 𝔣𝔩𝔞𝔰𝔥"
ℑ 𝔴𝔞𝔰 𝔠𝔯𝔢𝔞𝔱𝔢𝔡 𝔞𝔱 𝖙𝖍𝖊 𝖉𝖆𝖜𝖓 𝖔𝖋 𝖈𝖗𝖊𝖆𝖙𝖎𝖔𝖓. ℑ 𝔞𝔪 𝔱𝔢𝔪𝔭𝔱𝔞𝔱𝔦𝔬𝔫,
ℑ 𝔞𝔪 𝔱𝔥𝔢 𝔰𝔫𝔞𝔨𝔢 𝔦𝔫 𝔈𝔡𝔢𝔫. ℑ 𝔞𝔪 𝔱𝔥𝔢 𝔯𝔢𝔞𝔰𝔬𝔫 𝔣𝔬𝔯 𝔱𝔯𝔢𝔞𝔰𝔬𝔫,
𝔟𝔢𝔥𝔢𝔞𝔡𝔦𝔫𝔤 𝔞𝔩𝔩 𝔎𝔦𝔫𝔤𝔰. ℑ 𝔞𝔪 𝔰𝔦𝔫 𝔴𝔦𝔱𝔥 𝔫𝔬 𝔯𝔥𝔶𝔪𝔢 𝔬𝔯 𝔯𝔢𝔞𝔰𝔬𝔫,
𝔖𝔲𝔫 𝔬𝔣 𝔱𝔥𝔢 𝔪𝔬𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤, 𝔏𝔲𝔠𝔦𝔣𝔢𝔯. 𝔄𝔫𝔱𝔦𝔠𝔥𝔯𝔦𝔰𝔱, 𝖋𝖆𝖙𝖍𝖊𝖗 𝖔𝖋 𝖑𝖎𝖊𝖘
𝔐𝔢𝔭𝔥𝔦𝔰𝔱𝔬𝔭𝔥𝔢𝔩𝔢𝔰, 𝔱𝔯𝔲𝔱𝔥 𝔦𝔫 𝔞 𝔟𝔩𝔢𝔫𝔡𝔢𝔯, 𝔡𝔢𝔠𝔢𝔦𝔱𝔣𝔲𝔩 𝔭𝔯𝔢𝔱𝔢𝔫𝔡𝔢𝔯,
𝔱𝔥𝔢 𝔟𝔞𝔫𝔦𝔰𝔥𝔢𝔡 𝔞𝔳𝔢𝔫𝔤𝔢𝔯, 𝔱𝔥𝔢 𝔯𝔦𝔤𝔥𝔱𝔢𝔬𝔲𝔰 𝔰𝔲𝔯𝔯𝔢𝔫𝔡𝔢𝔯...
𝔚𝔥𝔢𝔫 𝔰𝔱𝔞𝔫𝔡𝔦𝔫𝔤 𝔦𝔫 𝔣𝔯𝔬𝔫𝔱 𝔬𝔣 𝔪𝔶 𝔰𝔬𝔩𝔞𝔯 𝔢𝔠𝔩𝔦𝔭𝔰𝔢, 𝔪𝔶 𝔫𝔞𝔪𝔢 𝔦𝔱
𝔦𝔰 𝔰𝔱𝔦𝔱𝔠𝔥𝔢𝔡 𝔱𝔬 𝔶𝔬𝔲𝔯 𝔩𝔦𝔭𝔰 𝔰𝔬 𝔶𝔬𝔲 𝔰𝔢𝔢 ℑ 𝔴𝔬𝔫'𝔱 𝔟𝔬𝔴 𝔱𝔬 𝔱𝔥𝔢 𝔴𝔦𝔩𝔩
𝔬𝔣 𝖆 𝖒𝖔𝖗𝖙𝖆𝖑, 𝔣𝔢𝔢𝔟𝔩𝔢 𝔞𝔫𝔡 𝔫𝔬𝔯𝔪𝔞𝔩 . 𝔜𝔬𝔲 𝔴𝔞𝔫𝔫𝔞 𝔨𝔦𝔩𝔩 𝔪𝔢?
ℑ'𝔪 𝔢𝔱𝔢𝔯𝔫𝔞𝔩, 𝔦𝔪𝔪𝔬𝔯𝔱𝔞𝔩. ℑ 𝔩𝔦𝔳𝔢 𝔦𝔫 𝔢𝔳𝔢𝔯𝔶 𝔡𝔢𝔠𝔦𝔰𝔦𝔬𝔫 𝔱𝔥𝔞𝔱
𝔠𝔞𝔱𝔞𝔩𝔶𝔷𝔢𝔡 𝖈𝖍𝖆𝖔𝖘 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔠𝔞𝔲𝔰𝔢𝔰 𝔡𝔦𝔳𝔦𝔰𝔦𝔬𝔫. ℑ 𝔩𝔦𝔳𝔢 𝔦𝔫𝔰𝔦𝔡𝔢 𝔡𝔢𝔞𝔱𝔥,
𝔱𝔥𝔢 𝔟𝔢𝔤𝔦𝔫𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔬𝔣 𝔢𝔫𝔡𝔰...
| .............................. | ![]() |
.......![]() I'm a systematic cause of panic bout to attack Promise you ain't ever had a lover like that .......................................... { ... } .....KARTA POSTACI .................................. —theme — . MOCE |
- Sulfur
- Samiec Alfa
Klan Księżyca
- Rodzice: Tanatos yl Nedia
- Siła: 80 (20+60)
- Zręczność: 76 (16+60)
- Czujność: 160 (100+60)
- Wiedza: 50
- Punkty Doświadczenia: 95 (1845)
- Profesje: Rzemieślnik [2]
- Tytuł: Rektor/Błysk
Pytania
1. O tym chyba nie pomyśleliśmy przy pisaniu rangi, ale na szybko wydaje mi się, że uleczy heroda/psychozę tylko a tyle, ile wyleczył uzdrowiciel. Reszta u heroda/psychozy to koszt poniesiony za użycie mocy I guess.Kalahtem pisze: Administratorzy
Mam pytanie odnoście Ścieżki Terroru, a konkretnie rangi Heroda/Psychozy. Niżej wkleję opis mocy, o którą chcę zapytać:1. Obrażenia zadane Bólem Piekielnym liczy się w skali 3:1, a jak wygląda opisane leczenie? Jeśli ofiara Heroda/Psychozy uleczy się o zabrane 30PŻ to Herodowi/Psychozie też leczy się 30PŻ czy już 90, tak jak sobie odebrał? Analogicznie — jeśli uleczy sobie mniej, np. 20PŻ to Herodowi leczy też 20 czy 60?● Ból Piekielny — wilk rani siebie ceremonialnym sztyletem za X PŻ i zadaje wybranej ofierze obrażenia równe 1/3X PŻ. Rany na ciele ofiary pojawiają się w tym samym miejscu, co u heroda/psychozy. Jeżeli jedna z tych ran zostanie wyleczona, druga rana także ulega wyleczeniu. Za każde odjęte w ten sposób swoje 10 PŻ, herod/psychoza otrzymuje +5 siły. Herod/psychoza może zranić sam siebie bez konieczności ranienia ofiary. Bonus z ubytku życia utrzymuje się przez tydzień. Rany zadane Bólem Piekielnym nie ulegają pasywnej regeneracji.
2. W sumie nie wiem, mi chyba wszystko jedno, Aurora, Blizna? Wydaje mi się, że ten dopisek tyczy się raczej ofiary, nie atakującego.
3. Tak, rozumiem, dobre pytanie. Jeżeli herod by się regenerował, wtedy ostatnie zdanie w obecnej formie samo sobie przeczy. Możemy dopisać, że tylko ofiara się nie regeneruje i to powinno chyba załatwić sprawę.
3.

przy sobie: duży, mosiężny klucz do drzwi księgozbioru
zawieszony na szyi na łańcuchu. Pod skrzydłami,
na samodzielnie wykonanej uprzęży, ukrywa zawieszoną
z lewej koronę Klanu Księżyca (nie widać jej), a z prawej skórzany przybornik.
Zastrzegam sobie postać Azraela od KonnaYashy.
- Jaśmin
- Adept
Klan Natury
- Rodzice: Noyhiga x Tarahai
- Punkty Doświadczenia: 1
Pytania
Dostałam od mamy takie super jajko: https://i.imgur.com/HVpE1Pg.jpeg
Czy mogę sobie z niego wykluć jakieś nieistniejące zwierzątko (wymyślić sobie jakiegoś np. ptaszka który nie istnieje)? Czy to będzie przeginka? XD
Czy mogę sobie z niego wykluć jakieś nieistniejące zwierzątko (wymyślić sobie jakiegoś np. ptaszka który nie istnieje)? Czy to będzie przeginka? XD
EKWIPUNEK
— pusta muszla ślimaka od Niezapominajki
— Kamyko-jajko od Goździka
— dziwne jajko od mamy
— kwiat jaśminu z filcu od babci Melvine
- Sulfur
- Samiec Alfa
Klan Księżyca
Pytania
Jasne, nie ma problemu. Jak coś wymyślisz, podrzuć nam po prostu żeby admini mogli rzucić na zwierzątko okiem :)Jaśmin pisze: Dostałam od mamy takie super jajko: https://i.imgur.com/HVpE1Pg.jpeg

- Alistair
- Iskra

- Rodzice: Minthra (†)
- Siła: 15
- Zręczność: 10
- Czujność: 5
- Wiedza: 20
- Punkty Doświadczenia: 16
Pytania
Pytanie głównie z ciekawości, ale czy administracja ma jakieś plany co do Podróżnika (profesja KO)? W tym kontekście, że jest to chyba jedyna profesja, która nie oferuje żadnych mechanicznych ani semi-mechanicznych korzyści, poza tym, że zamiast zwykłego wybiegnięcia/przybiegnięcia gdzieś na łapach, można to zrobić za pomocą portalu. W moim odczuciu to wygląda tak, że ma się tylko "ekskluzywnego skina" przy wchodzeniu i wychodzeniu, co jednak wcale tak wyjątkowe nie jest, jak się spojrzy na Wilki Apokalipsy albo nawet wilki z lotnymi skrzydłami.
Jeśli nie, to podsyłam kilka pomysłów do rozważenia (oczywiście przeznaczonych do dalszej korekty/zbalansowania). W kolejnym kroku również do 'klepnięcia' przez samo KO; chcę się najpierw zorientować, co jest w ogóle możliwe do realizacji, i czy aby coś już nie jest planowane w kuluarach:
1) Podróżnicy to jedyne wilki, które potrafią dostać się do Term Odrodzenia (temat), które znajdują się gdzieś wysoko na zboczu wulkanu, w miejscu, do którego fizycznie nie można dostać się jakimkolwiek innym sposobem. Raz w miesiącu (np.) Podróżnik wraz z osobą towarzyszącą mogą tam odzyskać 30/40/50 punktów życia/energii. (Ew. inny ekskluzywny temat/y z innymi ekskluzywnymi perkami).
2) Podróżnik może otworzyć mały portal, który pojawia się przy dowolnej, wybranej osobie, o której pomyśli (musi ją znać). Może to uczynić niezależnie od tego, gdzie znajduje się dany wilk. Pozwala to na swobodną komunikację między postaciami (i ew. przenoszenie drobnych przedmiotów). Jeśli podróżnik opuści temat, oba portale automatycznie się zamykają. Podróżnik może też zamknąć te portale w dowolnym momencie, jeśli ma takie życzenie. Wilki o wiedzy wyższej od Podróżnika mogą również wymusić zamknięcie tematu (np. używając fabularnie swoich mocy rangowych albo "odganiające je łapą" xD).
3) Korzystając z portali, Podróżnik może uniknąć ataku (magicznego/fizycznego) dowolnego zwierzęcia/potwora lub wilka, który posiada mniej pkt zręczności/czujności (jednego z nich, zamiast ich sumy?... nie wiem sama)
4) Korzystając z portali, może wymusić przetransportowanie innego wilka (wyłącznie z KO?) w inne miejsce, niezależnie od statystyk ani woli tego wilka. Podróżnik musi jednak bezwzględnie towarzyszyć temu wilkowi.
Z góry dziękuję!
Jeśli nie, to podsyłam kilka pomysłów do rozważenia (oczywiście przeznaczonych do dalszej korekty/zbalansowania). W kolejnym kroku również do 'klepnięcia' przez samo KO; chcę się najpierw zorientować, co jest w ogóle możliwe do realizacji, i czy aby coś już nie jest planowane w kuluarach:
1) Podróżnicy to jedyne wilki, które potrafią dostać się do Term Odrodzenia (temat), które znajdują się gdzieś wysoko na zboczu wulkanu, w miejscu, do którego fizycznie nie można dostać się jakimkolwiek innym sposobem. Raz w miesiącu (np.) Podróżnik wraz z osobą towarzyszącą mogą tam odzyskać 30/40/50 punktów życia/energii. (Ew. inny ekskluzywny temat/y z innymi ekskluzywnymi perkami).
2) Podróżnik może otworzyć mały portal, który pojawia się przy dowolnej, wybranej osobie, o której pomyśli (musi ją znać). Może to uczynić niezależnie od tego, gdzie znajduje się dany wilk. Pozwala to na swobodną komunikację między postaciami (i ew. przenoszenie drobnych przedmiotów). Jeśli podróżnik opuści temat, oba portale automatycznie się zamykają. Podróżnik może też zamknąć te portale w dowolnym momencie, jeśli ma takie życzenie. Wilki o wiedzy wyższej od Podróżnika mogą również wymusić zamknięcie tematu (np. używając fabularnie swoich mocy rangowych albo "odganiające je łapą" xD).
3) Korzystając z portali, Podróżnik może uniknąć ataku (magicznego/fizycznego) dowolnego zwierzęcia/potwora lub wilka, który posiada mniej pkt zręczności/czujności (jednego z nich, zamiast ich sumy?... nie wiem sama)
4) Korzystając z portali, może wymusić przetransportowanie innego wilka (wyłącznie z KO?) w inne miejsce, niezależnie od statystyk ani woli tego wilka. Podróżnik musi jednak bezwzględnie towarzyszyć temu wilkowi.
Z góry dziękuję!
| ▶ KARTA POSTACI | UMIEJĘTNOŚCI | EKWIPUNEK |
- Sulfur
- Samiec Alfa
Klan Księżyca
Pytania
Alistair Hej, nie, obecnie administracja nie rozmawiała o zmianach w profesji podróżnika. Profesja ta (jak każda inna profesja klanowa) weszła na forum dokładnie w takiej formie, w jakiej życzył sobie Klan Ognia w momencie wprowadzania systemu profesji. Dopytywałam, bo zdaję sobie sprawę, że wygląda dość łyso w porównaniu z innymi profesjami. KO chciało wtedy, by był tani i fabularny. No i takie właśnie jest.Pytanie głównie z ciekawości, ale czy administracja ma jakieś plany co do Podróżnika (profesja KO)?
Jeżeli Klan Ognia chce coś zmienić w profesji, prosimy alfę o kontakt i sugestie (mogą to być np. twoje propozycje). Generalnie administracja sama z siebie nie wprowadza zmian w profesjach klanowych (z wyjątkiem oczywistych błędów lub konieczności dostosowania profesji do zmieniającego się systemu).
PS: Jeżeli chcecie ulepszyć podróżnika, pamiętajcie o tym, że im więcej mocy będzie miał, tym stanie się odpowiednio trudniejszy (droższy) do zdobycia.

- Aurora
- Manifest
Duch Wiatru
Pytania
Nie było, ale dodałamFastha pisze: Pytanko bardziej techniczne.
Bo mamy te znaczniki (nie znam się na nazwach), co się nimi ustawia kolor danego klanu ([ kn ] etc.)
Czy istnieje taki dla innych zwierząt?
Kod: Zaznacz cały
[iz][/iz]- .::
::.
WyglądSkilleItemyOdznaczeniaInne